F.6 Uniform Test

日期: 27/11/2017

Date

Session

29/11/2017 (Wed)

 

30/11/2017 (Thu)

 

1/12/2017 (Fri)

 

4/12/2017 (Mon)

 

5/12/2017 (Tue)

 

6/12/2017 (Wed)

 

1.

 

Chinese 3 (List.)

08:30-10:10

(100 min)

Mathematics

08:30-10:45

(135 min)

English 3 (List.)

08:30-10:30

(120 min)

LS

08:30-10:25

(115 min)

Geography

08:30-10:00

(90 min)

Chinese 1

08:30-10:00

(90 min)

2.

 

Econ /Physics

11:00-12:30

(90 min)

 

C.Hist

11:00-1:00

(120 min)

 

  VA* (1A)

11:30 – 12:15

(45 min)

Biology

11:45-1:15

(90 min)

Chemistry

11:00-12:30

 (90 min)

 

 

ICT/PED/Hist/C. Lit

11:00-12:30

(90 min)

 

BAFS

11:00-1:00

(120 min)

3.

 

 

 Maths (M1/M2)

14:15-15:45

(90 min)

 VA* (1B)

1:45 – 4:45

(180 min)

 

 

Top